VERZENDKOSTEN:
De verzendkosten zijn GRATIS in Nederland, verzending naar België en Duitsland bedraagt € 5,50


LEVERTIJDEN:
De gemiddelde levertijd van onze emaille producten ligt tussen de 4 en 5 weken.
Voorraad producten kunnen binnen 1 of 2 werkdagen verzonden worden, mits voorradig.
Is het bestelde voorraad product niet meer op voorraad, dan krijgt u hier zo snel als mogelijk bericht van. Wij houden u dan op de hoogte van de levertijd.

WIJ VERZENDEN MET:
U bestelling wordt thuisbezorgd via de reguliere post, PostNL, GLS, DPD en FRL

Wat zijn de voorwaarden voor retourneren
Neem voorafgaand aan uw retourzending ten alle tijden contact met ons op.
Verzend uw retourzending voldoende gefrankeerd. Ongefrankeerde en/of onvoldoende gefrankeerde pakketten worden niet geaccepteerd.
U bent tevens verantwoordelijk voor een goede verpakking van uw retourzending. Wij raden u dezelfde verpakking te gebruiken waar u de borden in heeft ontvangen.
Alle bestellingen van de op maat gemaakte borden hebben niet de wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Deze worden voor u op maat gemaakt.
Alle uit voorraad leverbare standaard producten kunt u terugzenden tijdens de wettelijke bedenktijd van 14 dagen.


Verwerking van retouren
Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen wordt het te crediteren bedrag binnen 2-3 werkdagen aan u overgeschreven. Wanneer het geld op uw rekening staat is afhankelijk van de snelheid van uw bank.

Voorwaarden voor retourneren
De bestelling kan binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden, producten welke op maat zijn gemaakt kunt u niet retourneren (m.u.v. productiefouten).
De artikelen dienen in goede staat naar ons verstuurd te worden en moeten voorzien zijn van een (kopie) factuur en/of pakbon.