RVS huisnummer 15cm hoog, nummer 3

RVS Huisnummer 15cm hoog, nummer 3

RVS huisnummer 15cm hoog, nummer 1

RVS Huisnummer 15cm hoog, nummer 5

RVS Huisnummer 15cm hoog, nummer 4

Deze huisnummers van topkwaliteit zijn gemaakt van hoogwaardig geslepen rvs met blinde bevestiging. Topkwaliteit, stijlvol design met eenvoudige montage d.m.v. bijgeleverde afstandhouders en montage instructie.
Hoogte: 150mm Materiaaldikte: 2 mm Muurafstand: 10 mm Boordiameter: 5 mm Materiaal: RVS304 Oppervlak: Mat geborsteld / K320 geslepen Montage: Blinde bevestiging d.m.v. draadbus Extra's: Inclusief bevestigingsmaterialen en montage instructie
MEERDERE RVS HUISNUMMERS MONTEREN? Bij het monteren van 2 of meer huisnummers kan het uitlijnen van de cijfers voor een uitdaging zorgen. Onze tip hiervoor is het maken van een boormal. Dit is heel gemakkelijk: neem een stuk karton en positioneer de huisnummers hierop zoals je ze wil gaan monteren. Druk lichtjes op het huisnummer ter hoogte van de montagebussen en controleer of de afdrukken goed zichtbaar zijn in het karton. Teken eventueel het silhouett van de cijfers na om een overzicht te krijgen van je opstelling. Het karton kun je vervolgens als boormal gebruiken voor het boren van de gaten van de huisnummers.

Alle RVS huisnummer zijn uit voorraad leverbaar. Levertijd: 1-2 werkdagen, in de meeste gevallen voor 16.00 uur bestelt, de volgende werkdag in huis.

€ 15,50
SKU
RVS Huisnummer 15cm hoog, nummer 4
RVS huisnummer 15cm hoog, nummer 4
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:RVS Huisnummer 15cm hoog, nummer 4